Ons verhaal

Gewoon goede
collega's

Collegialiteit: daar draait het bij ons om. We zijn gewoon goede collega’s van elkaar, van tientallen franchiseorganisaties en van 1.500 ondernemers. Hoe het zover gekomen is? Dit is ons verhaal.

Begonnen
met burgers grillen

In 1995 grillen we parttime hamburgers in een fastfoodrestaurant. We hebben wat gemeen: we zijn servicegericht en ambitieus. Al fantaserend over het ondernemerschap ontstaat er een visie. Een visie op franchise marketing. We willen verbinden. Het blijft niet onopgemerkt. We mogen onze dromen pitchen en verruilen de keuken voor het kantoor.

Groot geworden
in bruggen bouwen

In de afgelopen drieëntwintig jaar zijn we een verbindende factor geworden. Als Communiq bouwen we bruggen tussen franchiseorganisaties en ondernemers. En onze specialisten hebben nog steeds die ene eigenschap gemeen: ze willen gewoon goede service leveren.

Sterk in succes
dichtbij brengen

We helpen steeds meer grote organisaties. McDonald's, ANWB en Roscom/Ziggo: ze geloven in onze visie. Ook lokale ondernemers worden enthousiast. Ze geloven dat ook zíj lokale marketing kunnen bedrijven. Samen brengen we succes dichtbij. Letterlijk en figuurlijk.

Scherp in het
zien van kansen

Maar genoeg over ons. Wij willen jouw verhaal horen! Vertel ons wie jij bent en wat de succesformule van jouw franchiseorganisatie is. Dan vertellen wij je waar de kansen liggen.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.