Grafisch / Media Vormgever
Solliciteer nu!
Grafisch vormgever bij Communiq

Communiq is een franchise marketingbureau. Met een gedreven team van 22 franchise marketing specialisten werken we aan corporate en lokale kansen voor aansprekende klanten. Door de inzet van onze kennis, creativiteit en slimme tools helpen wij organisaties én hun franchisenemers. Zo werken we samen aan een eenduidig merk en meer rendement uit lokale marketing.

Communiq werkt onder andere voor McDonald’s, FFC, ANWB Verzekeringen, Verf&Wand, Autotaalglas, Ziggo, de Librije Groep en Barbas Bellfire.

Jij bent een Grafisch/Media Vormgever die door middel van (web)design en onconventioneel denken zorgt voor online beïnvloeding en resultaat. Je weet een abstract idee uit te laten groeien tot een onderscheidend concept, website, infographic, bannercampagne of een andere vorm van vormgeving. Je helpt onze klanten en jouw collega’s om door middel van visuele communicatie resultaat te boeken. Je krijgt energie van het uitwerken van concepten voor campagnes, opmaken van online uitingen en converterende content. Je spreekt de taal van zowel marketeers als developers. Je bent trots op je werk en laat dat veelvuldig zien.

Je hebt lef en wilt het beste voor onze klanten. Je combineert marketing, technologie en creativiteit als geen ander. Je vindt het leuk om klanten en collega’s te enthousiasmeren door overtuigende concepten en online uitingen. Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO-opleiding en 3 jaar ervaring binnen het vakgebied. Ervaring met UX/UI design is een pré.

Wij bieden een aanstelling voor 24 tot 40 uur per week. Je komt terecht in dynamische werkomgeving met een collegiale werksfeer. De functie biedt volop mogelijkheid voor eigen inbreng en er is ruimte om jezelf nog verder te ontwikkelingen in je vak.

Wat zoeken we?

Het gaat ons om wie jij bent, hoe je gekomen bent waar je nu bent, en of je bij ons team, onze klanten en onze manier van werken past. Naast passende arbeidsvoorwaarden kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

  • Getalenteerde collega’s: we leren graag van elkaar. Je komt in een team van professionals van diverse expertises die graag met jou willen sparren voor de beste resultaten.
  • Ruimte om je eigen functie vorm en inhoud te geven: jij bent de professional. Jij weet wat goed is voor onze klanten en neemt je collega’s daarin mee.
  • Uitdagend werk voor verschillende klanten: we bouwen aan mooie merken, ieder met hun eigen uitdagingen.
Solliciteer nu!
Klik hier om naar de contactpagina te gaan.